ce este origami rock.

red_barred_bar

origami rock este o declinare în stil propriu a artei japoneze - care pune în valoare hârtia, prin pliere și tăiere, pentru a da naștere unor diferite forme geometrice. prin origami rock, vrem să atribuim fiecărei piese câte un caracter personal, vrem să diferențiem fiecare piesă de cealaltă, vrem să exploatăm fiecare latură a muzicii, să ne jucăm cu numeroase influențe, vrem să fim cameleonici. deci ne dorim să pliem muzica sau, mai exact, rock-ul într-un infinit de moduri. dar ca să înțelegi perfect fenomenul, trebuie să ne asculți.

de ce origami rock.

red_barred_barred_bar

pentru că nu există alt mod în care ne putem împărtăși talentul artistic, prezența, energia, speranța, emoțiile, experiențele - and the list goes on and on. origami rock este o paletă de stiluri muzicale. este, de asemenea, o extensie a laturii noastre artistice. este mai mult decât un stil muzical, decât un nume, decât o umbrelă sub care trei oameni vor să facă muzică și să exprime diferite idei și trăiri. origami rock este ceva viu, ceva tangibil, ceva deosebit. ca orice lucru viu, crește și se dezvoltă, învață și evoluează. și o face împreună cu voi.

ce viitor are origami rock.

red_barred_barred_barred_bar

noi visăm ca origami rock să ajungă un gen recunoscut de industria muzicală și abia așteptăm să vedem alte trupe abordându-l.

Origami rock